Bernát Edit, Farmasi tanácsadó vagyok! :) Ha vásárolsz, ezt az azonosítót használd: 30096208

info@farmasi-rendeles.hu

Kapcsolati e-mail cím

6400, Kiskunhalas

Farmasi termék vélemény– dr.C.Tuna Massage krém

Új termékünk a dr. C. Tuna Massage krém, ami megkönnyebbülést hozhat bárhol és bármikor. Már egyre több terméktapasztalat, Farmasi termék vélemény van róla. A vadgesztenyével, orbáncfűvel, mentával és rozmaringgal dúsított balzsam az illóolajoknak köszönhetően pihentető masszázst nyújt. Az orbáncfű és a vadgesztenye a fáradtság csökkentését segíti elő, míg a menta hűsítő és frissítő érzést nyújt. A borsmenta és mentol felfrissíti és fellazítja az izmokat. Az árnika és rozmaring hidratálja és táplálja a bőrt.

dr. C. Tuna Massage krém

Mivel ez egy új termék, nem ismertem a tapasztalatokat róla, csak azt tudtam, hogy a dr. C. Tuna által kifejlesztett termékek kiválóak, így mertem ajánlani az ismerősömnek.

Ez a termék vélemény érkezett róla egy a vásárlómtól:

„Én is migrénes vagyok és mostanábba egyre sűrűbben kijön mióta babát várok. Én is kipróbáltam. Egy keveset kentem a halántékomra és tényleg egy bizsergő de kellemes érzés volt mikor elkezdett hatni és rövidesen elmúlt a migrén is. Csak ajánlani tudom.” 😍😍☺️

“Reggel arra ébredtem, hogy még mozdítani se tudom a fejem, még a nézés is fájt. Halántékra egy picit dörzsöltem. Pár perc múlva enyhe bizsergést éreztem. Javaslom, hogy szemet becsukni, mert elég erős az illata is, és nekem ilyenkor eléggé érzékeny a szemem. Kb. 6-8 percig csak feküdtem és nagyon hamar elmúlt a fejfájásom.

Délelőtt folyamán kis kolléganőmnek menstruációs görcsei voltak. Bedörzsölte a hasát és mondta, hogy nagyon hamar egy kis bizsergető érzése volt és hamarosan elmúltak a görcsök is.

Köszönöm, hogy ajánlottad”

Farmasi termék vélemény, egy másik vásárló visszajelzése:

Szilvia terméktapasztalata:

“A párommal betegek vagyunk, végig kentem a nyakunkat, hátunkat, mellkasunkat, arccsontot, homlokot, igaz, hogy patakokban folyik a könny a szemünkből, de elállt a köhögés, nem fáj a torkunk és sokkal jobban vagyunk 😍 ez szerintem egy olyan termék ami minden pénzt megér és remélem soha nem fogják megszüntetni “😍

😘😘😘😘

Köszönöm, hogy ajánlottad.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük