Bernát Edit, Farmasi tanácsadó vagyok! :) Ha vásárolsz, ezt az azonosítót használd: 30096208

info@farmasi-rendeles.hu

Kapcsolati e-mail cím

6400, Kiskunhalas

Farmasi rendelés leadás

Ezen az oldalon megmutatom neked, hogyan működik a rendelés leadás, hogyan tudsz vásárolni a Farmasi kozmetikumokból. A Farmasi katalógusban találod a termékeket. Ha a katalógus árnál olcsóbban szeretnél vásárolni, akkor érdemes regisztrálnod, hiszem így jogosult leszel 23%-kal olcsóbban hozzájutni a termékekhez.

A regisztráció menete:

Regisztrálj a FARMASI WEBÁRUHÁZBA!

Fontos, hogy a Szponzor ID azonositója a következő legyen: 30096208

Ezt követően add meg a :

a nevedet, a szállítási címet, amelyet a weboldal által felkínált listából válassz ki, adj meg egy számot, kis és nagybetűt tartalmazó 8 karakteres kódot, amit a legjobb ha egy jegyzetfüzetbe is felírsz,

ha kitöltötted regisztrációs űrlapot, kapsz egy e-mailt Üdvozöljük a Farmasiban című e-mailt, kattints az aktiváló linkre és készen is vagy.

Ez az e-mail tartalmazza a Farmasi szponzor ID-et. Ezzel a számmal és a teáltalad, regisztrációkor választott jelszóval tudsz belépni a Farmasi webáruházba.

Farmasi rendelése leadás– belépés a webáruházba első alkalommal

Amikor első alkalommal belépsz a webáruházba és beleteszed az első árucikket a kosárba, egy 960 Ft értékű, kötelezően megvásárolandó regisztrációs csomag is bele fog kerülni a kosaradba.

Emellett választhatsz hogy a Start 1 vagy a Start 2 csomagot választod. Dönthetsz úgy is, hogy az első vásárláskor nem kéred sem a Start 1 et sem a Start 2. A regisztrációdat követő harminc napon belül még megveheted valamelyiket, vagy akár mindkettőt is.

A Start 1 csomag ára 4145 Ft, amely tartalmazza a következő termékeket: kétfázisú sminklemosó (150ml), Optimal Style Szempillaspirál (8ml), BBkrém-Light to medium (50ml), Szérum szérum szemöldökre és szempillára (12ml), Ajaknövelő szájfény (4ml), 4 CCkrém termékmintából álló szett, 4 VTX Pro Camera Ready Alapozó termékmintából álló szett, 4 Keratin Therapy termékmntából álló szett, Marketingterv szórólap

A Start 2 csomag ára 3505 Ft, amely tartlamazza a következő termékeket: Kézi mosogatószer (300ml), Tusfürdő körömvirág olajjal (225ml), Double Effect Masszázs zselé vadgesztenyével (250 ml), Hajnövekedést serkentő sampon fokhagymával és capixyllel (225ml), Aloe vera arckrém (50ml), Mr.Wipes Tisztitó törlőkendő citrom illattal (40db), 4 Vadgesztenyés masszázs zselé termékmintátóból álló szett, 4 teafa olaj termékmintából álló szett, 4 körömvirág olaj termékmintából álló szett, Marketingterv szórólap

Első vásárláskor a Start 1 és a Start 2 csomag bekerül a kosaradba, ha nem kéred őket, akkor töröld ki, de még egy hónapon belül lehetőséged van egyiket vagy akár mindkettőt is megvásárolni.

Regisztráció után ha belépsz a Farmasi webáruházba akkor már a 23%-kal csökkentett áron tudsz vásárolni.

Farmasi rendelés leadás–Ki viszi házhoz a csomagot és mennyiért?

Farmasi rendelés leadás

Ha a termékek kiszállításához a GLS futárszolgálatot választod, akkor a következő szállítási tételekre számíthatsz:

6400 Ft alatt vásárolsz akkor 1120 Ft a postaköltség,

6401-16000 Ft-ig 960 Ft,

16001-25600 Ft között vásárolsz akkor 640 Ft,

25601-32000 Ft között 320 Ft a postaköltség,

32001 Ft-tól ingyenes a kiszállítás. Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha átutalással fizetsz akkor ez a költség nincs.

Ha a termékeket a Csomagküldő.hu-val szállíttatod ki, akkor megegyeznek a szállítási díjtételek, viszont ebben az esetben csak utánvéttel tudsz fizetni, és minden esetben felszámitják a 320 Ftot, az utánvétes fizetés költségét. Érdemes figyelned a Farmasi webáruház akcióit, hiszen szoktak lenni szállítási díj kedvezményes akciók, 14400 ft felett ingyenes ilyen kedvezményes esetekben a szállítás, sőt még általában egy ajándék terméket is kapsz.

A Farmasi gyakran hirdet ingyenes hétvégi szállítási akciókat, amikor 12800 Ft felett nem kell postaköltséget fizetni! 🙂 Érdemes ezeket az akciókat is figyelemmel kísérni.

Kellemes vásárlást kívánok! 🙂